Author Archives: arnabsaira92

About arnabsaira92

engaged... hehehhe...caya x?? (^~^)''

rindunya!!!!

Standard

 

ok..saya dah betul2 rindu ni..

rindunya pada sahabat2 saya…

bila boleh berjumpa?

yang dekat xterjumpa..

bila boleh jumpa yang jauh2?

ahhhh…duhai sahabat2ku

rindunya pada kalian..

Advertisements
Quote

assalamualaikum!!!

hehehehheh…sukaaaaaaaaaaaaaaa

exam da nak habis…tinggal lagi satu paper..

paper yg killer punya, paper thermo.. \/(^,*)

weeeee~~~

perasaan nak balik kg ni umpama seorang banduan yang di jatuhkan hukuman

seumur hidup, tiba2 dapat pengampunan dari sultan…alangkah gembiranya…!!ok..melampau!

apa2 pon..xsabar sangat nak balik..lagi2 bila dapat tw act 27 hb…bkn 23..huhuhuhuhuh bahagia!!

 

hampir~~

homesick~~

Standard

assalamualaikum..


sekarang saya sangat sibuk dengan jadual saya yang begitu padat…heehehe sekali sekala ber skema punya ayat..

banyak assignment yang kena settle..

jumaat sabtu sangat sibuk dengan palapes..

sebut pasal palapes…kaki saya sakit…paling teruk sekali lam hidup saya…huuhuhu

kawan2 saya cakap saya jalan macam orang baru lepas pantang..hahahah mengengkang tau x?

huuhuhu maluuuu…



tiba-tiba semalam saya homesick..

lepas call mama saya..

walau pon mama xcakap,tapi saya tau mama sedih 

sebab lepas ja habis final exam,

saya xboleh balik rumah..

saya kena pergi kem..

2 minggu..

xcampur lagi dengan training..

saya sedih+homesick sangat2..




saya call nick..

lepas dah gurau2 dengan puas kenakan dia..

saya cakap saya rindu mama..

tiba2 air mata ni jatuh..

xsempat nak tahan..

dia tau..

dai marah juga sebab saya palapes..

tapi dia xboleh buat apa..

dia cuma tenang kan saya..

nasib baik still ada dia..


semalam bilik dia kena pecah masuk..

kelakar..

ada ka dia mengamuk baling2 pinggan?

macam perempuan..

hahahhaha


apa2 pon…

terima kasih sebab tenang kan saya..




saya homesick..

rindu mama…

hari yang gembira~~~

Standard

Assalamualaikum…

first skali aku nk gitau yang aku dah beli YES! GO…hehehehhe sonok beb…laju ble tahan la…tapi time instal lama gla…

aku nk download suma buku2 teks yg leh download…hehehhehe cerah masa depan…jimat duit…

nanti aku nak keluar dengan nina beli2 barang2..cewi…tu pun nak cita..bia la…ikut suka aku…

alhamdulillah~~~

Standard

assalamualaikum…

syukur…apa yang dicita2kan slama ni…tercapai gak. mungkin berkat usaham mama ngn bah…

tapi tiba2 aku rasa takut la pulak!!!!ai ai ai yay!!!!

adik aku kata kos tu susah….

org2 pon kata kos tu susah…

ai…

tapi pikir2 blik…na da yg senang????kan2…. (ayt sedapkan ati)

uhuhuhuhuhuhuhu