Monthly Archives: February 2011

sangat comel~~

Standard

persahabatan yang macam ni sangat bermakna..walaupun sekejap..tapi bagi makna yang mendalam bagi individu tu..

Advertisements

bz~~

Standard

assalamualaikum

yup..minggu ni aku sangat tersangat la bz…coz minggu test…walaupun sempat berblog ni…hehehheheh tapi aku memang sangat sibuk…sibuk study..baru rasa seorang pelajar tu..hahahhah selama ni x..hehehehhehehheh

aku sungguh2 study bila nak test chem dengan phy…betul2 sungguh la…sem lepas pon xmacam ni…tapi aku rasa aku xlepas chem..phy pon tah lah…aku takut tersalah faham…huhuhuhuhuhuhuhu

aku xsabar nak habis asasi…aku xsabar rasabelajar kat tempat baru…aku xsabar nak mulakan kehidupan bru…kenapa???ubat hati…..kenapa??biar lah aku dengan Allah ja yang tau….

BIG APPLE DONUTS

Standard

assalamualaikum

hal ni berlaku semalam…

nina : teringinnya tengok donut ni..

aku : t ct study week kita pergi ek..kat SACC

pas isya’….

aku : nina kita kluar esok la…takut cuti study week nanti takut xsempat pula..

nina : ok…hehehehehhe tq..

aku : cis…xpa la..aku xkisah pon..

hari ni…….

aku keluar dengan nina pergi SACC…hehehhehehhe sedap gila…..yummmmy~~

 

 

hehehehehehe….sedap~~~

hehehheheh..kua tension kan diri

Standard

assalamualaikum

ari tuh kua dengan nina pergi jalan TAR…bez…nina awal2 lagi da buat perkara memalukan…

driver : pergi mana dik?

nina : 3 ringgit

driver : berapa orang?

nina : 3 ringgit

driver : berapa orang?

nina : 3 ringgit

driver : pergi mana?

nina : aaa…errrr….

aku sebagai penyalamat…

aku : pergi CM..

yang pak cik driver tu da gelak2 da…aku apa lagi bantai gelak r bila tau perkara yang sebenar dari nina…hahhahha hilang sudah keMACHOan dia tuh..hilang di tangan pak cik driver U80..kaakkakakkaka..klaka~~

yang kedua..masa nak turun bas…nina tengah cakap dengan nick…ada la tu amanat yang nick pesankan kepada beliau…salah satunya suruh jaga aku elok elok..aku tengok macam nina yang perlu di jaga..ya la…turun bas pun nak jatuh…macam mana nak jaga aku kan??

hehehhehe..dari CM naik LRT pergi masjid jamek..huhuuhuhuh hampa semua mesti pikir kami ni ngada2 kan??dekat nak mampos pon nak naik LRT…nick pon marah aku..ya la…boleh jalan kaki tapi gatal nak naik LRT..1 ja sebab nya…

erkkk…tolong maafkan kami…kami berdua xtau nak pergi masjid jamek ikut jalan mana…huuuuaaaaaaaaaaaaaa…

itulah sebab kami naik LRT…naik LRT pon kena 1ringgit ja…menunjukkan memang tempat tu sangat la dekat…

sebut LRT..ada juga perkara memalukan disitu…selepas beli tiket..kami pun berjalan naik untuk ke LRT…tiba2 train da tiba..aku dengan nina pun berlari sekuat hati..ok..tipu..kami berjalan dengan sepantas kilat..tapi malang tidak berbau bagi nina hari tu..coz dia hampir tersepit di pintu…kahkahkahkahkah…sori nina..aku try tahan gelak..tapi bila ingta kejadian tu..aku rasa sangat3 la lawak..hahhahahhahha malu kat mat saleh yang “encem” tu..hahahhahahhahha tapi kalau aku xtarik hang..memang da tersepit…jadi tragedi lak…erk…nauzubillah..

setelah meronggeng2 dengan nina…da beli “baju perempuan”..nick kol..dia kata dia kat CM..cepat sikit…ceh~~~tak bagi pergi..nak ikut..tapi kalut..hahahhahha nick bengong…

tapi hari tuh memang best sangat keluar berdua dengan nina..best lagi dari keluar ramai2 tapi makan dalam buat apa..nina nanti kita keluar lagi ek..??

dalam bas

nina beli shawl-kat CM

kena paksa!!!!

serious..aku kena paksa dengan nina…cair kena paksa dengan nina…dengan nick pon aku xcair..huhuhuhu nina bengong…ble plak dia kata ‘sama”

geram ja aku tengok dia time tu..

nina

dekat CM

CM sekarang da cantik…da kedai pondok2 kecil..tarikan pelancong~~

time nak balik

kami memang suka bergmbar di dalam bas..hehehheheheh nick ada kat belakang nina..

telinga nick

kami sampai kat PKNS…kat situ ada pemborongan bear…lelong punya…best~~

bear ni sangat lembik

comel kan??bukan nina..bear tu

setelah asar..aku dengan nick teman nina balik…hehehhehehhe masa balik pon lawak..nina xbagi aku teman..tiba2 dia tanya kat aku..jalan keluar mana?hahahhahahha sengal tol budak ni..ai…hilang macho depan nick..hahhahahha

aku teman dia tunggu bas..dia suruh juga aku balik…

nina : aku tau la nak balik macam mana..

aku : tul ka?

nina : tau la…

tak lama lepas tu……

nina : naik bas apa saira??

aku : hahahahhahha..tu la..tau sangat la…U90..biar la aku teman..

nina : dah..pergi la..kesian nick..aku da tau nak balik macam mana

aku : (senyum)

nina : berapa ringgit?

aku : hahahhahahha…dua

nina : nak cakap apa?

aku : puncak alam…kan aku da kata..

nina : dah pergi la SACC..aku tau la…U90..2 ringgit..puncak alam..

lawak gila kawan aku yang sorang nih…nick dah gelak gila2 dengar nina cakap…hahahhahahhahha nina..nina…

lepas kami teman nina…aku spend time untuk nick pula…kami pergi makan…ingat kan boleh jumpa kak long dia..rupa2nya kaklong dia dah xda..kak long dia datang balik SACC..tapi da lewat da..kul 10 lebih..

aku balik dalam kepenatan…tq nina…bez sangat keluar ari tuh..

test..test…1,2,3 test..test~~

Standard

assalamualaikum

hehhehehe..hari ni aku test chemistry..huhuhuhuhu..aku xbrani kata senang…xbrani kata susah…tp aku da cllap tang pH buffer..adoyai..patut mrkah 2 ja…aku pi merapu apa tah…hlg da 2 markah..hhuhuhuhu aku xnk fail…takut uh…chemical engeneering hasrat aku…

blaja phy xmsuk..pas test..nsib tjuk ni leh phm gak…men game kat nset nina td..hahhahha pas ni habis la nset nina..hehehehheheh

blaja bio…yang ni xle main game coz kna dgaq tol2..adoyai sgt memeningkan DNA replication…akhirnya phm gak…alhamdulillah…

balik sorg2..tp xpa aku dah biasa..selama ni aku memang sorang pon..malam ni nina pegi bilik wahida…dia ngan housemates wahida nak kenakan c wahid ni coz ri ni dia jadi beday girlz…happy birthday to you wahid!!!

aku???hahhahahha nak lpas tension dalam bilik…main incadia~~~lalalallalal